Ceylanpınar Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta taraftarlar basketbola doydu. Karşılaşmaya ev sahibi Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü hızlı başladı. İkilik ve üçlüklerle rakibine şok yaşatan Engelsiz Ceylanlar kısa süre içinde parkede rakibi üstünde hakimiyet kurdu. İkinci periyotta da hakimiyeti bir an olsun elden bırakmayan Engelsiz Ceylanlar karşılaşmayı 76-38 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı. Maç sonrası Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ile taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Engelsiz Ceylanlar kendilerini yalnız bırakmayan ve galibiyette büyük rol oynayan Başkan Atilla ve İlçe Ak Parti İlçe Başkanı Güntekin ile tüm taraftarlara teşekkür etmeyi unutmadı.

Karşılaşmanın son bulmasıyla birlikte tüm sporcuları tebrik eden Başkan Atilla ve Ak Parti İlçe Başkanı Güntekin Engelsiz Ceylanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Engelsiz Ceylanlar'ın üstün başarılarının devamını dileyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ''Bugün Küçükçekmece Bedensel Engelliler Basketbol takımı ile oynadık. 76-38 onları mağlup ettik. Sporcularımızın hepsni kutluyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok başarılısınız başarılarının devamını diliyorum. İnşallah gelecek sezon güzel hazırlık yaparak Süper Lige çıkmak için desteğimizi sürdüreceğiz''dedi.

Destek varsa engel yoktur ifadelerinde bulunan Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Bugün güzel bir maç oldu bedensel engelliler basketbol takımımız Küçükçekmece bedensel engelliler basketbol takımı ile oynadı. Takımımız güzel oynadı mücadele ederek rakibini mağlup etti. Destek varsa engel yoktur, takımımıza destek vererek güzel galibiyetler alacağız''dedi.

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulüp Başkanı Mehmet Taş da, "Bugün garanti tekerlikli sandalye basketbol takımı 17. hafta karşılaşmasını kendi ilçemizde Ceylanpınar'da kendi sahamızda İstanbul Küçükkeçmece Dostluk Engelliler Spor kulübüyle yaptık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Karşılaşmayı 76-38 gibi güzel bir farkla aldık. Tek amacımız var önümüzdeki sezon planlamamızı çok güzel yapacağız. Tek hedefimiz var süper lige çıkmak.'' dedi.