Süper Amatör Ligi'nin ilk hafta heyecanı önceki gün start aldı. Ligin iddialı ekiplerinden Ceylanpınar Belediyespor, ilk maçta ligin güçlü ekiplerinden DSİ Spor'a konuk oldu. Şanlıurfa'da 11 Nisan 1 nolu sahada oynanan maça hızlı başlayan tarak konuk ekip Ceylanpınar Belediyespor oldu. Kısa sürede kaleyi ablukaya alan Ceylanlar ilk yarıda istediği golü Mustafa Akbaba'nın ayağından buldu. İlk yarıda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor soyunma odasına 1-0 galip gitti.

KALECİ YILDIZLAŞINCA İKİNCİ GOL GELDİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan ve istekli olan taraf Ceylanlar oldu. Rakibi tek sahaya hapseden Mavi Beyazlılar aradığı ikinci golü ise Kerim Koç'tan buldu ve durumu 2-0 yaptı. Ceylanlarda ise oyuncuların yanı sıra maçta yıldızlaşan isim ise kaleci Muzaffer oldu. Kaleci Muzaffer 15'er dakika arayla kurtardığı iki penaltıyla adeta takımını ipten aldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor ilk maçtan galip ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor ligin ikinci haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde 15 Temmuz Gençlikspor'u ağırlayacak.

GALİBİYET BAŞKAN ATİLLA'YA ARMAĞAN EDİLDİ

Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya armağan ettiklerini ifade etti. Çelik, "İlk maçımızda ligin güçlü ekiplerinden DSİ Spor'a konuk olduk. Güçlü rakibimize 2-0 üstünlük sağlayarak hanemize 3 puanı yazdırdık. Ligin ikinci haftasında kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde 15 Temmuz Gençlikspor'u ağırlayacağız. Bu zorlu maçta da tüm Ceylanpınar halkını maça davet ediyorum. Ayrıca ligin ilk haftasında aldığımız bu 3 puanı bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya arman ediyoruz" dedi.