Spor Toto Süper Lig'de 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak Göztepe'nin teknik direktörü Bayram Bektaş, "İnşallah ilk deplasman galibiyetimizi alırız." dedi.

Bektaş, Adnan Süvari Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, galip geldikleri Kayserispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, bu galibiyetin motivasyonlarını üst seviyede tutmalarına yardımcı olduğunu ifade etti.

Trabzonspor maçı için dünden itibaren çalışmalara başladıklarını kaydeden Bektaş, zorlu geçmesini bekledikleri maçta kendi oyunlarını ortaya koyacaklarını, hedeflerinin 3 puan olduğunu dile getirdi.

Bektaş, uzun süredir deplasmanda galip gelemediklerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Futbol takımının bir oyun anlayışı, prensibi vardır. Onu oturttuğu zaman saha ne olursa olsun, bizde o güç faktörü ve kadro derinliği de oluştu artık. Oyun mantalitemiz her geçen hafta oturuyor. Oyuncular birbirlerini daha iyi tanıyor. Defansif ve orta sahada bir kurgumuz vardı ama hücumsal anlamda bir eksiklik yaşıyorduk. Aramıza katılan Cikalleshi ve Jerome'un gereken katkıyı sağladığını düşünüyorum."

Tek düşüncelerinin kendi oyunlarını sahaya yansıtmak olduğunu kaydeden Bektaş, "Kayserispor maçındaki oyunumuzu deplasmanda da gösterecek gücümüz var. İnşallah ilk deplasman galibiyetimizi alırız. Bu da deplasman galibiyetlerinin başlangıcı olur." diye konuştu.

Bektaş, Gabon Milli Takımı'nda forma giyen Andre Poko'nun geçen hafta Zambiya karşısında sakat olmasına rağmen forma giydiğini belirterek, kasığında yırtık meydana gelen oyuncunun Trabzonspor maçında da forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

- "Takımımız iyi yolda"

Göztepe'nin Portekizli kalecisi Beto ise yaptığı açıklamada ilk 5 haftayı iyi geçirdiklerini, yeni gelen isimlerin takıma iyi adapte olduğunu söyledi.

İstenenleri sahaya yansıttıklarını kaydeden Beto, "Maalesef sonuca dökemedik. Fakat bu son maçta da gösterdik ki takımımız iyi yolda, iyi şekilde çalışıyoruz, iyi şeyler ortaya koyuyoruz. Umuyorum gelecek maçlarda bu artarak devam edecek." dedi.

Beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı Pepe'nin son dönemde attığı gollerin hatırlatılması üzerine Beto, Pepe'nin performansından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu ara gol konusunda başarılı gidiyor. Milli takımda istediği kadar atsın ama Türkiye açısından bakarsak biz rakibiz. O yüzden ne kadar az gol atarsa, bizim için o kadar iyi." diye konuştu.