Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde eksiklikleri yerinde inceleyen Müdür Keşküş’e Tesisler Şube Müdürü Emrah Yaşar, İlçe Müdürü Enver Alay ve Viranşehir Gençlik Merkezi Müdürü Çetin Gören eşlik etti.
İlçe müdürlüğünde gerçekleştirilen incelemelerin ardından ilçede bulunan sentetik çim sahaları gezen Müdür Keşküş, sahalarının durumunun iyi olduğunu belirtti.
“GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ SIK SIK KULLANIN”
Gençlik Merkezinde öğrenciler ile bir araya gelen Müdür Keşküş, onlarla zaman geçirerek Gençlik Merkezini her zaman kullanmaları gerektiğini söyledi.
Burada ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Keşküş, “Gençlik Merkezlerimiz sizler için var gelin ders çalışın kurslara katılın etkinliklere katılın bilgisayarları kullanın sizler için biz varız. Sık sık merkezimize gelerek boş zamanlarınızı dolu dolu geçirin, sevdiğiniz branşlarda kendinizi geliştirmek için sizlere fırsat tanıyoruz bu fırsatı değerlendirin” dedi.
Müdür Keşküş, son olarak 13 İlçede yer alan bütün tesisleri gezeceğini ve sorunları yerinde inceleyeceğini belirterek ilçeden ayrıldı.