Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği maçına ilişkin, "Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Kadroda revizyona gireceğiz, gençleri oynatacağız." dedi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu sezon çıkacakları son maçı değerlendiren Er, Gençlerbirliği ile cuma günü deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlattı.

Ligin son maçına çıkacaklarını ve kendileri açısından değişen bir şeyin olmayacağını belirten Er, "Kazanmak için gideceğiz Ankara’ya. Evet çok eksiğimiz var ama geçen hafta da vardı. Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Kadroda revizyona gireceğiz, gençleri oynatacağız. İki haftadır genç futbolcularımızın gelişimine bakıyoruz. Onlarla da başlayabiliriz sonra da oyuna sokabiliriz ama şans vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Mustafa Er, 8-9 oyuncunun sakat ve cezalı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Biz 4 futbolcuya izin verdik. Onlar da Dünya Kupası'na gidecek futbolcular. Onların da böyle bir talebi oldu. Dinlenip kampa katılmak istediler. Burada tutabilirdik ama burada bulunan futbolcu kendi isteği ile burada bulunsun ki sahada verimli olabilsin. Tamamen benim tasarrufumda. Kendi istekleri olunca, son hafta maçına hazırlanamayacaklarını söyleyince biz de milli maçlar öncesi izin verdik. Batalla'yı oynatacağım. Ben kendisiyle görüştüm. Belki finali Bursa’da yapmak isteyebilirdi. Ben tamamen kararı ona bıraktım. O kendisi gelmek istedi, bulunmak istedi. Kendisine de teşekkür ederim. Gençlerbirliği maçına odaklanmamız gerekiyor. O maçtan sonra sezon değerlendirmesi olacaktır."