Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı ile son haftalarda iyi futbol oynayan Karaköprü Belediyespor, ligin 16. Haftasında deplasmanda oynayacağı Tekirdağspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Harran Üniversitesi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Siyahlı ekip tempolu bir çalışma gerçekleştirirken, futbolcuların hırslı ve istekli çalışması camiayı sevindirdi. Kan değişiminden sonra olumlu bir hava yakalayan Karaköprü ekibi, Tekirdağ deplasmanında son haftalardaki iyi futbolunu 3 puanla süsleyerek galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı iki haftadır güzel oynamalarına rağmen bir türlü istedikleri golü bulamadıklarını ancak takımına güvendiğini söyledi. Yozgatlı, " Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Tekirdağspor maçında galip gelerek şanssızlığımızı kırmak ve 3 puan almak istiyoruz. Ben futbolcularıma güveniyorum. İnşallah kazanıp Urfa'ya döneceğiz" diye konuştu.

Kırmızı –Siyahlı takımda kırmızı kart cezalısı Mehmet Doğan ve sarı kart cezalısı Mehmet Sayan takımdaki yerini alamazken, Karacabey maçında kırmızı kart gören Metehan Özlü ise 2 maç aradan sonra formasına kavuşacak.