Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olan ve bu sezon Şanlıurfa'yı Spor Toto 3. Ligde temsil edecek olan Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürürken ligde ses getirecek bir kadro oluşturmak için ince eleyip sık dokuyor.

Karaköprü ekibi iç transferde bazı oyuncularla yeniden anlaşırken, dış transferde de yeni futbolcularla anlaşmaya devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip son olarak Gölcükspor forması giyen Şanlıurfalı sol bek oyuncusu Mehmet Sayan ve geçtiğimiz sezon Elaziz Belediyespor'da oynayan Metehan Andaç Özlü ile anlaşma sağladı.

1993 Viranşehir doğumlu Mehmet Sayan Spor Toto 3. ligde 107 maça çıkarken, Bursaspor'da profesyonelliğe geçip Beylerbeyi, Karacabey Birlik, Turgutluspor, Gölcükspor gibi takımlarda forma giydi. 1990 doğumlu olan Metehan Andaç Özlü ise sağ ve sol kanat ile forvet arkasında oynama özelliğiyle dikkat çekerken, TFF 1. ligde 9 maçta 1 gol, Spor Toto 3. ligde de 168 maçta 27 gol atma başarısı gösterdi. Özlü, Kırıkkalespor, Tavşanlı Linyitspor, Batman Petrolspor, Nazilli Belediyespor ve Elaziz Belediyespor takımlarında forma giydi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve iyi bir kadro oluşturmak için uğraştıklarını söyledi. Başkan Kudat, "Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Biz ne yapıyorsak Karaköprü Belediyespor'un başarısı ve menfaati için yapıyoruz. Yapacağımız transferlerin hepsi takımımızın başarısı için terinin son damlasına kadar mücadele edecek isimler olacak. İnşallah sezona çok iyi bir kadro ile gireceğiz" diye konuştu.

Metehan ve Mehmet’in imza töreninde, Kulüp 2. Başkanı İmam Badıllı ve Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’da hazır bulundu.

Öte yandan Kırmızı siyahlı ekip daha önce dış transferde kaleciler Gökhan Zirekli ve Ebubekir Elihoş ile sözleşme imzalamıştı.