TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 6. Haftasında yarın Çorum Belediyespor deplasmanına çıkıyor. Hafta içi Payasspor ile oynadığı maçta 4-0 gibi farklı bir sonuçla galip gelen Karaköprü ekibi Çorum deplasmanında galip gelerek galibiyet serisine başlamak istiyor. Payasspor karşısında etkili bir oyunla farklı bir galibiyet alan kırmızı siyahlı ekip puanını 6’ya çıkarırken, kötü gidişe son verdi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat hafta içi önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek Çorum Belediyespor maçıyla çıkış yakalamak istediklerini kaydetti.

Kudat, “Sezona iyi başlamamıza rağmen sonrasında istemediğimiz sonuçlar aldık. Sahada iyi mücadele ettiğimiz maçlarda bir türlü sonuca gidemediğimiz için galip gelemiyorduk ancak Payasspor maçında bunu kırdık. Ben futbolcularımıza güveniyorum, inşallah bu maçta galip gelerek yeni bir seri yakalayacağız” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor’ un deplasmanda Çorum Belediyespor ile oynayacağı maç yarın saat 15.30’da Dr. Turhan Kılıççıoğlu stadında karşılaşacak.