Bölgesel Amatör Lig 2. grupta şampiyon olarak 3. Lig'e çıkmak isteyen Karaköprü Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı 62 Pertekspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Faruk Çelik Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maç öncesi hazırlıklarını bitiren Karaköprü ekibi Tunceli'ye hareket edecek. Yağmur altında yapılan çalışmada pas ve kondisyon çalışmalarını yapan Karaköprü Belediyespor, antrenmanın son bölümünde şut çalışması yaptı.
 
62 Pertek maçına galibiyet serilerini sürdürmek için gideceklerini söyleyen Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, "Son 3 maçımızı da kazandık ve yukarıya doğru tırmanışımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu maçı da alıp galibiyet serimizi sürdüreceğiz. Takımımızı en iyi yere getirmek için tüm çabamızı harcıyoruz. Önemli olan takım olma, birlik ve beraberlik havasını yakalamaktı, biz de bunu başardık. Pazar günü galibiyetle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.
 
Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat ise takımın iyi bir hava yakaladığını ifade ederek, bu maçta da galip gelerek üst sıraları zorlamaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Kudat, "Geçen hafta güzel bir derbi galibiyeti aldık. Takımımız güzel mücadele örneği sergileyerek sonuca gitmeye başladı. İnşaallah pazar günü Pertek deplasmanında da galip gelerek camiayı ve taraftarımızı sevindireceği" diyerek takımın galibiyetle döneceğine olan inancını dile getirdi.
 
Karaköprü Belediyespor 62 Pertek maçı öncesi BAL Ligi 2. grupta 9 maçta 17 puanla 4. sırada yer alıyor.