Geçtiğimiz hafta sahasında Elazığ Yol Spor’u farklı mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son veren Karaköprü Belediyespor, 8. hafta maçında da deplasmanda Kahramanmaraş ekibi Sakaryaspor’u 3-0’lık skorla farklı mağlup ederek galibiyet serisini 2 maça çıkardı. Teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde ikinci maçına çıkan Karaköprü ekibi deplasmanda rahat kazandı ve tecrübeli hoca ile 2’de 2 yaptı. 

Maçın başlama düdüğüyle baskısını hissettiren Karaköprü Belediyespor, golü erken bulmak için rakip kaleyi zorlarken, aradığı golü 35. dakikada Serhan Karahan’ın ayağından buldu ve ilk yarıda başka gol olmayınca devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da baskılı başlayan Karaköprü Belediyespor, 49. dakikada kaptan İbrahim Ülüm ile farkı 2’ye çıkardı ve rahatladı. Maçın genelinde rakibi Kahramanmaraş Sakaryaspor’a baskısını hissettiren Karaköprü Belediyespor, 85. Dakikada 16 yaşındaki genç yeteneği Vedat Yeşilkaya’nın attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor deplasmanda 3 farklı galibiyet alarak üst üste 2. galibiyetini aldı. 
 
Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor 8. Maçında puanını 14’e yükseltirken, rakibi Kahramanmaraş Sakaryaspor 3 puanda kaldı.