TFF 3. Lig’de Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 2022-2023 sezonu hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular aerobik ve dayanıklılık koşusu çalışmaları gerçekleştirdi.

Süper Kupa maçının tarihi değişecek mi? Süper Kupa maçının tarihi değişecek mi?

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Besim Durmuş, yaptığı açıklamada ilk antrenmanla birlikte çalışmalara start verdiklerini ve iyi bir sezon geçirmek için sıkı çalışma temposu içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Teknik Direktör Durmuş, “Yeni sezon Türk futboluna, Karaköprü Belediyespor’umuza ve Şanlıurfaspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sezon Şanlıurfa’nın iki güzide kulübü istedikleri başarıyı yakalayıp üst turlara çıkar. Biz bu sene iyi bir kadro yapılanmasına gittiğimize inanıyoruz.

Yeni transferlerimiz oldu, geçen sezondan kadroda kalan arkadaşlarımız oldu.  İnşallah iyi bir kamp dönemi geçirip lige iyi bir şekilde başlayacağız, sonrasında da hedefimiz bir üst lige çıkarak bu şehre gururu yaşatmaktır” diye konuştu.

Takım kaptanı Fevzi Özkan ise yeni sezonda daha büyük hedefleri olacağına değinerek, "Bu camianın artık şampiyonluk yaşayarak üst liglere çıkması gerekiyor. Bu kulüp gerçekten bunu hak ediyor ve biz de bunu sağlamak için takım olarak mücadele edeceğiz" dedi. 

Antrenmanı Karbel Karaköprü Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de takip ederken, antrenman öncesi futbolcularla bir süre sohbet edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.