Bu sezon Spor Toto 3. ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Karaköprü ekibi ilk olarak kaleci transferlerini tamamlayarak bu sezon kaleyi sağlama almayı amaçlıyor.

Geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan kaleciler Fehmi Karakeçili ve Fatih Doğan'ı kadroda tutarak yeni sözleşme imzalayan Karaköprü Belediyespor, Elaziz Belediyespor'dan Gökhan Zirekli ve Şanlıurfaspor'dan Ebubekir Elihoş'u kadrosuna kattı. Takımda yer alan 4 kaleciden 3’ünün  Şanlıurfalı olması dikkat çekerken, alt yapıdan gelen Fatih Doğan ve Şanlıurfaspor'dan gelen 21 yaşındaki kaleci Ebubekir Elihoş'un tecrübe kazanması amacıyla a takımda yer alacağı öğrenildi.

İmza törenlerinde hazır bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat transferde ince eleyip sık dokuduklarını ve takıma faydalı olacak futbolcuları transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Kudat, "Bu sezon takımımız ilk kez profesyonel bir ligde mücadele edecek. Şanlıurfa'yı bu ligde iyi bir şekilde temsil etmek için güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz sezon kadromuzdaki iki kaleci kardeşimizle yeni sözleşme imzaladık, bunun yanında iki tane yeni kaleci transferi yaptık. İnşallah yeni sezonda kalemiz gole kapalı olacaktır, ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum" diye konuştu.

Başkan Kudat yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.