Türkiye Futbol Federasyonu  3. ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor son haftalarda ligde aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Bülent Topuzoğlu ile yollarını ayırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Topuzoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Başkan Kudat, “Geçen sezon Sayın Belediye Başkanımız Metin Baydilli, taraftarımız, yönetimimizin, teknik ekibimiz ve futbolcularımızın desteği ile takımımız şampiyon olarak 3. Lige adım attı. 2017-2018 sezonunun başında başarılı bir takım kurmak için çalıştık. Toplamda 25 futbolcu kardeşimizle anlaşma sağladık. Takımımızın başında da Bülent Topuzoğlu hocamızı getirdik. Amacımız takımın geçen yıl yakaladığı başarıyı yakalamasıydı. Ama olmadı. 10 Haftalık periyotta istemediğimiz sonuçlar aldık. Yönetim olarak aldığımız karar sonucu Teknik Direktörümüz Bülent ile görüşüp karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Bülent hocamızı futbol hayatında başarılar dileriz. Taraftarlarımız takıma güvenmesinler. Desteklerini esirgemesinler ” dedi.

Başkan Kudat takımın yeni teknik direktörünü önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi.