Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ankara’da kent için çeşitli temaslarda bulundu. Beyazgül’e Ankara ziyaretinde eşlik eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da Bakan Kasapoğlu’ndan Haliliye’deki spor projelerine destek sözü aldıklarını açıkladı.

Konunun detaylarıyla ilgili bilgi veren ve projelerin maket fotoğraflarını paylaşan Canpolat ‘’Ata Sporları Merkezine, Tek Tek Gençlik Kampı merkezimize Sayın Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’ndan destek sözü aldık. Ayrıca ilçemize 5 yeni halı saha kazandıracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte Haliliye’mize destek amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Beyazgül ve Canpolat'ın Kasapoğlu'nu ziyaretinde; Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Ahmet Akay, Gülender Açanal ve İbrahim Halil Özşavlı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'da hazır bulundu.

MEDYAURFA.COM