Karaköprü Belediyespor, 2017-2018 sezonu için Kesik Yapı ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve Kesik Yapı adına Genel Müdürü Hülya Yağmur Kesik ile imzalanan sponsorluk anlaşmasına kulüp yöneticileri, Kemal Şimşek ve Müslüm Topal’da hazır bulundu.

Sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını dileyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, sponsorlukların kulüpler için önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Kudat, "Karaköprü Belediyesporumuz 3. lige çıkarak büyük ses getirdi ve dikkatleri üzerine çekti. Bu ligde Karaköprü’müzü en iyi şekilde temsil edebilmek için sponsorluk büyük önem arz ediyor. Biz de Kesik Yapı ile sponsorluk anlaşması imzaladık ve bu sezon formamızın bir noktasında Kesik yapının reklamını taşıyacağız. Bu arada formamızın diğer reklam alanları içinde görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca talep olması durumunda değerlendirmeye alacağız. Kesik yapı ile yaptığımız sponsorluk anlaşması her iki tarafa da hayırlı olsun" diye konuştu.

Kesik Yapı Genel Müdürü Hülya Yağmur Kesik, 3. Ligde Şanlıurfa’mızı temsil edecek olan Karaköprü Belediyespor’a başarılar dileyerek, yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.