Keşküş, burada özel sporcularla bir araya gelerek sohbet etti. Her birinin engel durumu farklı olan sporcuların basketbol  gösterisini izleyen İl Müdürü Keşküş, sporcuları tek tek  tebrik etti.

Engelli Koordinasyon Merkezi Müdürü Habip İpar ile merkezi dolaşan İl Müdürü Keşküş, Büyükşehir Belediyesinin önemli bir projeye imza attığını belirterek kurslarda eğitim gören öğrencilerin hünerlerini yerinde gördü.

Engelli bireylerin, çağdaş, modern toplum hayatına katılımlarını kolaylaştırmak, toplumsal fırsatlardan eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla kurulan Engelli Koordinasyon Merkezinin engelli çocukların yüzünü güldürdüğünü aktaran İl Müdürü Keşküş, Merkez müdürü İpar’ı ve merkez çalışanlarını tebrik etti.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ HER ALANDA BAŞARILI”

Engelli bireylerin ilgi ve özen istediğini bu alanda da hocalara büyük iş düştüğünü belirten İl Müdürü Keşküş, herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak şunları söyledi;

 “Engelli çocuklarımız gerçekten çok ilgi ve özen istiyor hocalarımız bu alanda çok iyi çalışıyorlar. Şunu unutmamak lazım her birimiz birer engelli adayıyız. Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu Engelli Koordinasyon Merkezi gerçekten takdir edilecek bir merkez burada engelli çocuklarımız sadece spor yapmıyor el sanatlarıyla da ilgileniyorlar her alanda maşallah çok başarılılar.”

Şanlıurfaspor maçını tribünden izlemek isteyen özel sporcuların isteğini geri çevirmeyen İl Müdürü Keşküş, sporcuları Şanlıurfaspor maçına davet etti.

Engelli sporcularla hatıra fotoğrafı çeken İl Müdürü Keşküş, onları sürekli ziyarete geleceklerini söyledi.