Emekli öğretmenleri ziyaretinde Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’e, Şube Müdürleri; Murat Önen, Abuzer Çiftçi, Murat Bağış, Nurullah Süzen ve Emrah Yaşar eşlik etti.

Emekli Öğretmen eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Çiftbudak’ı, emekli öğretmen eski il müdürü Yaşar Göncü’yü, Emekli Öğretmen Sabri Sorguc’u ve Emekli öğretmen Hüseyin Yaşar’ı evlerinde ve ofislerinde ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutlayan İl Müdürü Hakan Keşküş, görev yapan öğretmenlerin de bir gün emekli olacaklarını, bu nedenle emekli öğretmenleri unutmadıklarını, unutmayacaklarını söyledi.

Emekli öğretmenlerin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak istediklerini belirten İl Müdürü Keşküş, "Bugüne kadar binlerce öğrenci yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimizin gününü kutlamak amacıyla onları evlerinde ve ofislerinde ziyaret ettik. Her ne kadar emekli olsalar dahi yaşadıkları toplumlara bilgi ve tecrübelerini aktararak onlara rehberlik eden ve bu kutsal mesleğe hayatlarını adamış öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Ziyaret esnasında emekli öğretmenler öğretmenlik ile ilgili anılarını anlattı. Ziyaretlerde duygusal anlar yaşayan emekli öğretmenlere çiçek takdim edildi.