Karaköprü Gençlik Merkezinde 28-29 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen kurumlar arası masa tenisi turnuvasına 15 kurumdan 21 takım ve 65 sporcu katılarak kıyasıya mücadele etti.

Renkli görüntülere sahne olan turnuvada mücadele eden kurum çalışanlarının heyecanına aile ve yakınları da eşlik etti. Adeta nefesleri kesen turnuvada İl Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon olurken Harran Üniversitesi 2. Siverek Halk Eğitim Merkezi ise 3. oldu.

İL MÜDÜRÜ ALP, “KURUM ÇALIŞANLARINA MOTİVASYON KAYNAĞI”

Kurumlar arası Masa Tenisi turnuvasının kurum çalışanlarına moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirten Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımlara teşekkür etti.

Her yıl düzenli olarak bu turnuvayı düzenlediklerini aktaran İl Müdürü Alp,” Her yıl düzenli olarak yapılan Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvamızı bu yılda sorunsuz ve dostluk içinde tamamladık. Gerçekleştirdiğimiz bu turnuva hem kurum çalışanlarına bir aktivite oluyor hem de moral ve motivasyon kaynağı oluyor. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Masa Tenisi Şanlıurfa İl Temsilcisi Bilal Özalp’a ve katılım gösteren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.