Voleybol Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Şanlıurfa Memleketspor, evinde ağırladığı Maliye Milli Piyango'ya da yenilirken, henüz galibiyetle tanışamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Seyircisi önündeki ilk maçında Tokat Belediye Plevne'ye 3-2, deplasmanda Halkbank'a 3-1,  deplasmanda oynadığı erteleme maçında ise Afyon Belediye Yüntaş'a 3-0 mağlup olan Şanlıurfa Memleketspor, Maliye Milli Piyango karşısında şanssızlığını kıramadı.

Kulüp başkanı Gökhan Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük umutlarla başladıkları ligde oynadıkları 4 maçı da kaybetmelerinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Takımın tüm maçlarda çok mücadele ettiğini ancak sonuca gidemediğini aktaran Gökmen, şöyle konuştu:

"Ligin güçlü ekibi Maliye Milli Piyango ile oynadığımız maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen 1-1'i bulduk ancak sonraki setlerde sonunu getiremedik. Ligdeki 4 maçımızı da kaybettik ve çok üzgünüz. Ancak takımın seyircilere keyif veren bir oyun sergilemesi bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Oynadığımız 4 maçı da kazanabilirdik ama olmadı. Şimdi deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Galip gelerek bu şanssızlığımızı kırmak istiyoruz."

Gökmen ayrıca, kadrolarını bir yabancı oyuncu ile takviye etmek için arayışta olduklarını ve en kısa zamanda bu transferi sonuçlandırmak istediklerini de sözlerine ekledi.