Genç sporcuya formayı Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik verdi. 
 
Spora ve sporculara her zaman destek olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa'dan Kadınlar Futbol Genç Milli Takımına seçilen 16 yaşındaki Bedriye Çam'a destek vermek amacıyla milli takım forması hediye etti. Şanlıurfa Spor Lisesi'nde okuyan genç milli sporcuya formasını Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik verirken, genç sporcu Bedriye Çam'ın mutlu ve heyecanlı olduğu gözlendi.  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye forma hediyesinden dolayı teşekkür eden Çam, Başkan Baydilli'nin her zaman kendilerine destek verdiğini ve bu desteği arkasında hissederek milli takıma kadar yükseldiğini ifade etti. Genç Milli Sporcu Bedriye Çam, "2014'te seçmelere gittim ve o günden sonra milli takım da azmederek devam ettim. Her yıl kamplarımız ve maçlarımız oluyor. Bugüne kadar çalışarak bu seviyeye geldim. Hedefim a milli takıma kadar yükselerek Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmek ve başarılarımı devam ettirmek" diye konuştu. 
 
Şanlıurfa Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Tarık Güneş ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin her zaman öğrencilerinin destekçisi olduğunu dile getirirken, "Daha önce Karaköprü Belediyesi tarafından öğrencilerimize forma dağıtımı yapılmıştı. Bunun devamı olarak milli takıma seçilen öğrencimize Başkan Metin Baydilli forma hediye etti. Başkanımıza öğrencilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi. 
Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Karaköprü Belediyesi olarak başarılı öğrenci ve sporcuların her zaman yanında olduklarını söyledi.