Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kulüpler arası Halk Oyunları İl Yarışmasında yarıştığı büyükler kategorisinde birinci olarak şampiyonluk kupasını alan Karaköprü Belediyespor Halk Oyunları ekibi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek kupayı takdim etti. Başkan Baydilli, yarışma jürisinden aldığı 90,33 puanla birinciliği elde eden halk oyunları ekibini tebrik ederek Şanlıurfa'yı temsil edecekleri Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

Karaköprü Belediyespor Halk Oyunları ekibinin Karaköprü'yü temsil ederek birinci olmasının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir sonraki aşamada Şanlıurfa'yı temsil edecek ekibin Karaköprü'den çıkmasından ayrıca onur duyduklarını söyledi. Başkan Baydilli, "Ben inanıyorum ki bu ekip Türkiye birinciliğini de elde ederek şampiyonluk kupasını bize getirecekler. Gerçekten başarılı bir ekibimiz var ve bu ekibi desteklemeye devam edeceğiz. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

 Karaköprü Belediyespor Halk Oyunları ekibi hocası Mahmut Öncel ise büyükler kategorisinde iyi bir performansla birinci olduklarını dile getirerek, Nisan ayındaki Türkiye şampiyonasında yine iyi bir dereceyle Karaköprü'yü temsil etmek istediklerini aktardı. Öncel, desteklerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. Halk oyunları ekibinden Mesut Kızıltaş ise elde ettikleri birincilikte Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile hocalarının büyük katkısı olduğunu ifade ederek bu başarının ekip çalışmasıyla geldiğini, bir sonraki aşamada da ekip ruhunu devam ettirerek başarılı olmak istediklerini belirtti.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ziyaretin ardından Karaköprü Belediyespor Halk Oyunları ekibine Türkiye Şampiyonasında da destek olacaklarının sözünü verirken, ekip ile hatıra fotoğrafı çektirdi.