Bölgesel Amatör Ligde grubunu lider bitiren ve Play Off maçında Mersin'de Mardinspor'u penaltılarla mağlup ederek 3. lige çıkan Karaköprü Belediyespor, Şanlıurfa'ya dönüşünde tesislerde taraftarlarca coşkulu bir şekilde karşılandı.

Kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılanan Karaköprü Belediyespor otobüsünün tesislere girişi sırasında havai fişekler atılırken, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve futbolcular lehine uzun süre tezahürat yapıldı. Futbolcular taraftarla birlikte halay çekerken, şampiyonluk doyasıya kutlandı.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat şampiyonluk hedefine ulaştıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Kudat, "Sezon başından beri şampiyon olup Şanlıurfa'ya ikinci profesyonel takımı kazandırmak için söz verdik. Allah'a şükür ki bunu başardık ve şampiyon olduk, tüm Şanlıurfa'ya ve taraftarlara şampiyonluk hediyemiz olsun. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün de bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar, bizi mutlu ettiler" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu sezon başından beri kendilerini  yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, "Karaköprü Belediyespor'u 3. lige çıkardığımız için mutluyuz. Taraftarlarımız da çok güzel bir karşılama hazırlamış, onlara da bu güzel karşılama için teşekkür ediyoruz" dedi.

Karaköprü Belediyespor, önümüzdeki günlerde şampiyonluk kutlaması yapacak.