SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Ahmet Cebe, takımın acilen 3 puana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karadeniz ekibi, 2 Aralık Cumartesi günü sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu ve pas çalıştı.

Tecrübeli oyuncu Ahmet Cebe, antrenman sonrasında basın mensuplarına, Eskişehirspor maçının iki takım için de önemli olduğunu belirterek, "Rakibimizin ligdeki durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim acilen 3 puana ihtiyacımız var. Sahamızdan galibiyetle ayrılabilirsek, o moralle ligin kalan 4 haftasında iyi sonuçlar alabiliriz." dedi.

Golcü futbolcu Göksu Türkdoğan ise iç saha maçlarında taraftarlara ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, "Taraftarımız bize ekstra güç katıyor. Artık ligin ilk yarısının bitmesine 4 maç kaldı. Son haftalarda galibiyet alamamamız bizi olumsuz etkilese de play-off potası ile aramızda sadece 3 puan var. 2 galibiyet bizi üst noktalara taşıyacak." ifadelerini kullandı.