10 Kasım Atatürk’ü anma koşusunda Türkiye şampiyonu olarak Şanlıurfa’yı gururlandıran sporcumuz Halil Tekin, şimdide İstanbul’da düzenlenen Turkcell Türkiye U16 (16 Yaş Altı) Salon Atletizm (Festivali) Şampiyonasında 800 m’de 2.08’lik derecesiyle ve 1500 m’de Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarıya doymayan Şanlıurfalı atlet Tekin, yarışmalarda en büyük destekçisin antrenörü Narin Canbek olduğunu vurguladı.

“ŞANLIURFA ATLETİZMDE ŞAHLANDI”

Başarılarıyla kendilerini gururlandırdıklarını aktaran Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, çifte şampiyonlukla Şanlıurfa’yı atletizmde şahlandıran atlet Halil Tekin’e ve antrenörü Narin Canbek’i tebrik etti.

Atletlerin antrenörleriyle yarışmalara çok sıkı çalıştıklarını aktaran İl Müdürü Keşküş, sporcularının emeklerinin karşılığı her geçen gün aldıklarını aktararak şunları söyledi;

“Sporcularımız yarışmalara antrenörleriyle çok sıkı çalışıyor ve bu çalışmalarının meyvesini çok güzel alıyorlar. Bütün sporcularımızın bu azmini tebrik ediyorum. Bizi her geçen gün gururlandıran sporcularımızın her zaman yanında olduğumuzu ve desteklerimizi esirgemeyeceğimizi vurgulamak istiyorum. Şanlıurfa atletizmde her yıl derece yapıyor bu durum bizleri gururlandırıyor. Tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.”