Ziyaretlerinde Genel Sekreter Abdülkadir Acar'a, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş ve Büyükşehir Belediyesi teknik kadrosu eşlik etti.

Çalışmalar hakkında detaylı incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerden bilgi alan Acar,  Gençleri çok olan bu şehirde gençlere yönelik projeler üretmeye devam ettiklerini kaydetti.

Bir yandan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası diğer yandan Şanlıurfa Tenis Dünyasını kente kazandırmanın gayreti içersinde olduklarını ifade eden Genel Sekreter Acar, “İki inşaatımızda tamamlanma aşamasına geldi. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanının ifade ettiği gibi Türkiye’nin en büyük en kapsamlı tenis tesisini Şanlıurfa’ya kazandırıyoruz.  Tesisimizde uluslararası standartlarda 6 adet tenis kortu yer alıyor. Spor salonları ve diğer aktivite salonları ile gençlerimize hizmet edecek tam donanımlı bir tesis kurduk. Bu kent hizmetin en iyisine layıktır. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

ŞANLIURFA TENİS DÜNYASI

Şanlıurfa Tenis Dünyası bittiğinde bin 600 metrekarelik bir adet kapalı tenis sahası, 2 bin 195 metrekarelik 2 adet açık tenis sahası, 325 metrekarelik antrenman ve çalışma sahası, 310 metrekarelik çocuk oyun salonu, 3 bin metrelik koşu parkuru, iki kafeterya ve kütüphanesi ile toplamda 15 bin 460 metrelik bir alanı kapsayacak.