Dün oynan Adanademirspor - Şanlıurfaspor maçında da Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan KEŞKÜŞ, şube müdürleri ve personellerle beraber Adana’ya giderek Şanlıurfa spor’ a destek olmaya devam ettiler.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, yapmış olduğu açıklamada, Şanlıurfa spor bizim marka değerimiz, kentimizin prestij, saygınlık ve bilinirliliğinin arttırılması bağlamında çok önemli bir destekleyici unsur. Dolayısıyla Şanlıurfa sporumuza destek olmak bizim asli görevimiz. Şanlıurfa spor yönetimini tebrik ediyorum bu yıl iddalı bir kadro kurmuşlar. Burada herkesimin Şanlıurfa spor’un etrafında kenetlenmesi gerekiyor, başarıyı oluşturan en önemli etkenlerden birisi şehrimizin siyasetçileriyle, bürokratlarıyla, stk’larıyla ve halkıyla kenetlenerek Şanlıurfa spor’a gerekli desteği vermesiyle mümkün olabilir.

Keşküş, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak olabildiğince de Şanlıurfa spor’a gittiği deplasmanlarda da Şube müdürleri arkadaşlarımız ve personel arkadaşlarımız ile birlikte maçlara giderek destek olmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa spor’umuz Adanademir spor karşısında gayet göze hoş gelen mücadeleci, tempolu ve arzusu yüksek bir maç oynadık galibiyeti kaçıran taraf olduk ama önemli olan yenemiyorsan yenilmeyeceksin anlayışı geçerli Adanademir spor karşısında aldığımız bir puan bize ileride çok önemli katkı sağlayacaktır. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa Spor’umuza istenilen destek verildiği takdirde takımımız önündeki bütün engelleri aşarak ligi iyi bir noktada bitirip en az play of oynayacağı kanısındayım. Şanlıurfa spor’umuza emek veren başta Sayın Bakanımız, Valimiz, milletvekillerimiz, eyyübiye belediye başkanımız, büyükşehir belediye başkanımız, diğer ilçe belediye başkanlarımız, Şanlıurfa spor başkanı, yönetimine ve halkımıza teşekkür ediyorum Şanlıurfa spor’a yürekten başarılar diliyorum. Dedi.