Sporcularımızın taleplerini dinledik

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “İlçemizin iftiharı olan Siverekspor takımımızın antrenmanını seyrettik. Sporcularımıza pazar günkü maç öncesi başarılar diledik. Takımımızın daha başarılı olması yönünde sporcularımızın taleplerini dinledik. Sporun ilçemizin tanıtımı ve insan sağlı açısından önemini çok iyi bildiğimiz için gençlerimize önerimiz spor yapsınlar, sporla ilgilensinler” dedi.

Sanat ve kültüre dair önemli çalışmalar yapacağız

Gençlerimizi sanat ve kültüre yöneltmek amacıyla, Ömer Urtekin kardeşimizin açmış olduğu Sanat ve Hobi Atölyesinin açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlatan AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Sanat ve Hobi Atöylesini ziyaret ederek oradaki ziyaretçiler ve çalışanlarla sohbet ettik. 31 Mart yerel seçimler sonra Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle göreve geleceğimiz Başkanlık dönemimizde, ilçemizde sanat ve kültüre dair önemli çalışmalar yapacağız. Gençlerimizi sanat ve kültüre yönlendirecek çalışmalara ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Siverek için geliyoruz

Esnaf ziyaretini de sürdüren AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Cudi Paşa Caddesi esnaflarını ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında vatandaşlarımızın bize olan ilgisi oldukça yoğundu. Herkese teşekkür ediyoruz. Safları sıklaştırarak geliyoruz. Gönüllere dokuna dokuna, Siverek için geliyoruz. Memleket işi, gönül işi. ‘Elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız vatandaşımızı bırakmayacağız’ dedik ve yola çıktık. Arkadaşlarımızla birlikte ziyaretlerimize ve kendimizi anlatmaya devam ediyoruz” diyerek Siverekli hemşehrilerinin destek ve duasını istedi.