Belediye Başkanlığını devir aldığı günden bu yana en büyük yatırımı bugünün küçükleri yarının büyükleri olan gençlikten ve Spordan Yana Kullandı.

Yaşanılan her türlü ekonomik sıkıntıya rağmen Gençleri ve Sporu İhmal Etmemesi Gözlerden Kaçmadı.
Siverek Belediye Spor Kulübünün A Takım'ı 5 Haftayı Lider Tamamladı. Yükselen grafiğiyle göz dolduruyor. Yaptığı 5 maçın 2'sini kazanıp 1'inde Berabere Kaldı. Diğer 2 haftada rakip takımların gelmemesiyle 3 puan Siverek Belediye Sporun hanesine yazıldı.

Siverek Belediye Sporun Genel Sekreteri Murat Basyan ile Yaptığımız Röportajda;
"Siverek Belediye Spor şu an diğer Belediye Sporlara göre çok iyi durumda olduğunu, deplasman maçlarımız için aracımız, konaklamamız, sporcu malzemeleri, takım sporcularının ödemeleri konusunda Sn. Şeyhmus Aydın'a teşekkürü bir borç biliriz. Yalnız A Takım değil U19, U17, U15, U13 Pilot Takımlarımızda Futbol Branşında Toplam 300 Sporcu ile Salon Sporlarında da 13 branş olmak üzere totalde 400 sporcu, 6 Teknik Direktör, 1 Masör, 1 Malzemeci, 2 Yemekhane, 3 Saha Personeli, Tesis Müdürü ve Basın Sorumlusu ile dev bir Spor Kompleksi olarak Siverek İlçemize hizmet içindeyiz.

Bu imkanları bize sunan başta AB. Uyum Komisyon Başkanımız Şanlıurfa Milletvekilimiz Sn. Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, Belediye Başkan Yardımcılarımız, ilgili birim müdürlerimize; gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan bu tür spor aktivitelerinin  yapılmasında emeği geçen herkese sporcu gençlerim ve camiam adına teşekkür ediyorum.

Bizler bu zor zamanların bilincindeyiz ve Rabbim nasip ederse başarıdan başarıya koşacağız.  İlçemizi 3. Lige çıkarmak için elimizi taşın altına değil gövdemizi koyacağız.

Bu şiarladır ki gençlerimize buradan sesleniyoruz ''HAYDİ GENÇLER DESTEK BİZDEN BAŞARI SİZDEN'' diyerek sözlerine son verdi..