Yolculuk öncesi Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek Tesisler Şube Müdürü Emrah Yaşarla sohbet eden gençler çok heyecanlı olduklarını fakat bir o kadar iddialı olduklarını söyledi.

Şampiyonluğu alarak Şanlıurfa’ya geleceklerinin sözünü veren gençlere Tesisler Şube Müdürü Emrah Yaşar spor ayakkabısı hediye etti.

“SPORCULARIMIZ BİZİ GURURLANDIRIYOR”

Siverek ilçesinin sporcu yetiştirme noktasında başarılı olduğunu belirten Şube Müdürü Yaşar, yarışmaya katılacak olan Siverekli genç badmintoncuların kendilerini gururlandırdığını vurguladı.

Sporcuların yarışmadan en güzel sonucu alıp geri döneceklerine inandığını aktaran Şube Müdürü Yaşar, “Siverek ilçemiz gerçekten sporcu yetiştirme noktasında başarılı bir il. Bugünde genç sporcularımız bizleri ziyaret etti. Sporcularımızı Ankara’da düzenlenecek 15 yaş altı Türkiye şampiyonasına yolculuyoruz. Her bir çocuğumuz bir birinden iddialı sporcularımızdan şampiyonluk sözü aldık yolları açık olsun güzel haberlerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni ayakkabılarıyla müsabakalara katılacaklarını belirten genç sporcular, Tesisler Şube Müdürü Emrah Yaşar’a teşekkür etti.

İl Müdürlüğü binasında Şube Müdürü Yaşar’la hatıra fotoğrafı çektiren sporcular Ankara’ya uğurlandı.