GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda oynanan müsabakada Kızlarda Viranşehir Yenişehir Ortaokulu şampiyon olurken erkeklerde ise Viranşehir Yukarı Sarpın Ortaokulu şampiyon oldu.

Her çocuğun spor ile tanışmasını istediklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, bu konuda okullara büyük iş düştüğünü vurguladı.

“OKUL SPORLARI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Çekişmeli geçen minikler voleybol final müsabakalarında öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiğini belirten İl Müdürü Hakan Keşküş, “Öğrencileri spora yönlendirme noktasında Okul sporlarının büyük bir görev üstlendiğinin kanaatindeyiz. Bu nedenle okul sporlarına çok önem veriyoruz gençlerin müsabakalarda böyle kıyasıya yarışması ise bizleri mutlu ediyor spora olan sevgilerini görmüş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Müsabakaya katılan öğrencileri ve okulları tebrik eden İl Müdürü Keşküş, okul sporları takvimini tüm okulların değerlendirmesi gerektiğini belirtti.  

Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Bağış, Şanlıurfa Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Canbek ve Fevzi Çelik takdim etti.

 Minikler voleybol final müsabakalarında dereceye giren okullar şöyle;

KIZLAR

1-Viranşehir Yenişehir O.O.

2-Kısas O.O.

3-Şanlıurfa O.O.

4-Mehmet Akif Ersoy O.O.

ERKEKLER

1.Viranşehir Yukarı Sarpın O.O.

2-Şanlıurfa O.O.

3-İsmet Paşa O.O.