Çeki'yi tebrik eden Başkan Çiftçi, tüm gençliği spora davet etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Balkan Güreş Şampiyonasında ikincilik ödülünü alan Şanlıurfalı sporcu Lezgin Çeki'yi ve eğitmenlerini makamında ağırladı.

Türkiye'yi temsil ettiği şampiyonada 38 kiloda kazandırdığı madalya ile Başkan Çiftçi'nin konuğu olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Çeki, desteklerinden ötürü Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Çeki'nin elde ettiği başarı ile büyük gurur duyduklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi de, "Şanlıurfa'mızın adını sporun her branşında duyuran tüm sporcularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.
Tüm Şanlıurfalı gençleri spora davet eden Başkan Çiftçi, "Çocuklarımıza sahip çıkıp imkan verdiğimiz takdirde güzel yetenekler ortaya çıkıyoruz. Şanlıurfalı çocuklarımızın yetenekli olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfalı çocuklarımıza güveniyor ve onların başarılı olması için gerekli tüm çabayı sergiliyoruz. Güreş anlamında Lezgin Çeki kardeşimiz Balkan şampiyonasında Türkiye'yi milli sporcu olarak temsil ederek kendi kategorisinde Türkiye 2. olması bizleri mutlu etmiştir. Çocuklarımıza sahip çıkıp imkan verdiğimiz takdirde güzel yetenekler ortaya çıkıyoruz. Bu da bizler için sevindirici bir durum. Lezgin kardeşimizi tebrik ediyorum, Allah'ın izni ile ondan Avrupa Şampiyonluğu bekliyoruz, desteklerinden dolayı Lezgin kardeşimizin ailesini tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim veren öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum, ortada çok büyük bir emek görüyoruz. Hepimiz bir bütünün parçasıyız, Şanlıurfalı gençlerin önünü kimse tutamaz, yeter ki biz onlara güvenelim ve imkan sunalım. Çocuklarımız da kendilerine güvensinler. Büyükşehir Belediyemiz tarafından gençlerimize yönelik hizmet veren tüm Gençlik merkezlerine davet ediyorum" şeklinde konuştu.