Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2017 Yılı Faaliyet Programında yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası  11 - 14 Ağustos 2017 tarihleri arasında Antalya Merkez’deki Antalya Spor Salonu'nda yapıldı.

Taekwondo Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Taekwondo Federasyonu Dış İlişkiler Sorumlusu Ali Sağırkaya, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Akpınar ve Taekwondo Antalya İl Temsilcisi Mustafa Avcıoğlu'nun katıldığı toplantıda katılımcı kafile başkanları ve antrenörlere şampiyonadaki kurallar ve işleyiş hakkında bilgilendirme yapıldı daha sonra şampiyonaya karşılaşmalarına geçildi.  

Antalya ilinde yapılan Minikler Türkiye Taekwando Şampiyonasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwando takımının sporcuları 40 kg İbrahim Halil Çelik Türkiye 1. cisi olurken 27 KG Ahmet Melik Karaçizmeli ise Türkiye 3.nücüsü oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwando takımı daha önce katıldığı müsabakalarda başarılar elde etmeyi başarmıştı.  28 Mayıs 4 Haziran 2017  tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenen Yıldızlar Türkiye taekwondo şampiyonasında Ahmet Yaşar Yücesoy 41 kg Türkiye 3.olmuştu.