Sosyo-kültürel belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni normale uygun olarak gerçekleştirdiği açık hava etkinliklerinde vatandaşlara, açık havada derbi izleme imkânı sundu.

Şanlıurfa Fuar Merkezi önündeki alanda düzenlenen arabada derbi keyfi heyecanına ortak olmak isteyen vatandaşlar daha önceden rezervasyon yaptırdıkları alanda arabalarıyla Fenerbahçe – Trabzonspor maçının başlamasını bekledi.

Süper ligin iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Trabzonspor’un karşılaştığı, arabada derbi keyfi etkinliğine gelen vatandaşlara maske dağıtıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gençlik Spor Hizmetleri Daire Başkanlığının katkılarıyla Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından alanda bulunan dev ekrana yansıtılan derbi Fenerbahçe’nin 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi. 

Dev derbiyi arabalarında izleme şansı yakalayan vatandaşlar, gerçekleştirilen organizasyondan memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkürlerini iletti.