Sporcu gençleri makamında ağırlayan Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimiz, sporun her alanında başarılarla adından söz ettiriyor. Çocuklarımız, yüzlerimizi güldürüyor. İnşallah başarıları artarak devam eder. Bu başarılarda, öğretmenlerimizin ve antrenörlerimizin de yakın ilgisini unutmamak lazım. Allah muvaffak etsin” diye konuştu.

Genç okçuları müsabakalara hazırlayan Süleymaniye Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Celal Demren, okçuluk il yarışmalarında dereceye girerek Şanlıurfa’yı temsil etmeye hak kazanan öğrencilerinin hedeflerinin Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu olduğunu belirterek, “Öğrencilerimiz, başarılarını sayın Valimiz ve Şanlıurfalılar ile paylaşmak istediler” dedi.

Bilek güreşi şampiyonu Abdulsamet Ocakoğlu’nun da yeni başarılar hedeflediğini belirten Şanlıurfa Spor Lisesi Müdürü Diyar Kardemir de, genç sporcunun 2019 Türkiye birinciliğini elde ettiğini, şimdiki hedefinin ise Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Sporcu gençleri başarılarından dolayı tebrik eden Vali Erin, bilek güreşi şampiyonu Abdulsamet Ocakoğlu ile kısa bir bilek güreşi maçı yaptı. Okçuluk şampiyonasına emanet yay ve ok ile hazırlanan sporculara da yay ve ok hediye eden Vali Erin, sporcu gençlere başarılar diledi.