Şanlıurfa PTT Müdürlüğü, kurumlarının 177. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.

Yazılı yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;                                                     

‘’23 Ekim 1840 dan bu yana İnsanımızın, her türlü ihtiyacını karşılayabilen, kurum olma iddiasıyla yoluna devam eden PTT Genel Müdürlüğü   177. kuruluş yıl dönümünü  23 Ekim 2017 Pazartesi  Günü  kutlanılacaktır. Kutlamalar kapsamında Şanlıurfa PTT Müdürlüğünde 177. müşteriye ödül verilecektir.

Bu Kapsamda Kurumumuzun 177. yılı kuruluş yıl dönümü münasebeti ile kampanya düzenlenmiş olup, tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 gün içerisinde postaya verilen Posta kargosu ve APS/Kurye gönderikerine yurtiçinde  % 25 indirim uygulanacaktır.

PTT Genel Müdürlüğü, Ülkemiz geneline Müdürlük, Şube ve Acente şeklinde yapılanmış  bulunan 5000'i aşkın işyeri Şanlıurfa genelinde 45 işyeri ile tüm toplumumuza kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Kurumumuzun, kamu sorumluluğu yanında, özel sektör anlayış ve mantığı dahilinde, iş yerlerini modernleştirmekte olduğu, özellikle “PTT Konsepti” adı altında müşterilerine farklı fiziki mekanlarda hizmet sunarak tüm toplumun beğeni ve takdirini kazanmakta olduğu bilinmektedir.

Kurumumuz Posta havalesi ve posta çeki  işlemlerinde, İnternet ortamında iş ve işlem takibine imkan veren yenilikler yanında, 400' ü aşan hizmet çeşitliliği ile banka ve finans kuruluşu işlemleri, normal ve tüm GSM Telefonları, Su, Elektrik, HGS, Pttcell, ePttAVM, PttKep Bağ-Kur sigorta  pirim tahsilatları ile emekli maaş ödemeleri  2022 sayılı kanun çerçevesinde ödenmekte olan maaş ödemeleri ile öğrenci ödemeleri Şartlı nakil transferi program çerçevesinde  Kurumumuzca yapılmaktadır.

Kurumumuz, Bankacılık işlemleri ile birlikte  sigortacılık işlemleri vb. hizmetleri de  müşterilerine sunarak hizmette sınır tanımadığını göstermiştir.

Posta ve Bankacılık alanındaki yeniliklere lojistik hizmetlerini de katarak kargo /kurye ve Hızlı tebligat   hizmet çeşit ve kalitesini artırıp, yükseltmiştir.

Bu gün için Şanlıurfa il merkezinde Hızlı tebligat servis hizmeti ile  aynı şehir içinde 1 gün  şehirler arasında  bu hizmete açık yerlere 2 gün  de gönderiler yerine ulaştırılırken kargoda varış yeri mesafesine göre gün +1,2,3,yaklaşımı dahilinde hizmet verilmektedir.

Ayrıca Ülkemiz insanına, her şart ve zamanda en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi, PTT de  yeniliklerin bitmeyeceğini bildirirken, her zaman güven dolu duygularla bütün bu özellikleri paylaşmanın gururu ve sevincini bize yaşattıkları için müşterilerimize teşekkürlerimizi bildirir, bizlere yön gösterecek olan taleplerini bekleriz.’’