Bugün haber sekötürünün 10 yıllık içerisinde bulunan ben deniz şahsım olarak uzun bir vakitten bu yana takibimde olan Te Bilişim yazılımı enine boyuna incelem fırsatı buldum ve yakaladım. Öncellikle bu sektörde uzun süre zarfından bu yana neredeyse bütün sistem yazılım ve temaları inceleme fırsatı yakaladım lakin Te Bilişim sistemini inceleme fırsatı yakalayınca şahsi olarak tüm fikir ve görüşlerimin değişmiş olduğunu buradan altını çizerek vurgulamak istiyorum. Öncellikle firma yetkilisi Kemal Arıkan isimli ağabeyime bir kere daha buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sorduğum her soruya tatlı dil ve son derece hızlı bir şekilde yardımcı olarak yazılım hakkında beni ihya etmiş durumda.

Peki Te Bilişim Haber Yazılımlarını Diğerlerinden Farklı Kılan Nedir?

Başlangıç olarak her kesim ekonomiye hitap eden zengin tema çeşitliliği sunan bu yazılıma 499 Tl'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Her bütçeye göre tercihler sunan bu süper yazılım 6 tane birbirinden farklı tema ve yazılım ile sizlere hizmet sunmakta. Günümüzün en çok kullanılan ve popüler yazılım dili olan Php ve Smarty tabanlı kodlama dillerinde kodlanan bu yazılımlara ufak bir kod bilgisi ile dahi istediğiniz şekilde müdahalede buluna biliyor isterseniz firma'dan profesyonel yardım alarak istediğiniz eklenti ve modülleri sisteme kolaylıkla entegre edebiliyorsunuz. Haber sisteminin bir diğer cazibeli taraflardan birisi ise kolay şekilde kullanılabilir web admin arayüzü sayesinde kolayca haberler ekleyebilir, foto galeri ile haberlerinizi süsleye bilirsiniz. Sistemin tam  Google News uyumlu olması ise haberlerinizin Google'da kolayça üst sıralara taşıyabilir yüksek erişim kitlelerine ulaşabilmenizi sağlıyor.

MEDYA PATRONU OLUN MEDYAYA YÖN VERİN

Sistemin kusursuz Seo altyapısı sayesinde odaklandığınız kelimelerde kolayca sitenizi üst sıralara taşıyabilecek ve rakiplerinizi rahatlıkla geçebileceksiniz. Sizin yapmanız gereken tek şey günlük olarak haber eklemek olacak. İşin diğer Seo kısmını ise Te Bilişim harika Seo uyumlu yazılımı otomatik olarak kendisi gerekli ayarları ve düzenlemeleri yapacak.

Bu harika yazılma sahip olmak için http://www.tebilisim.com/ adresinden her türlü bilgi ve detaya ulaşabilir 0 212 322 74 90 şu telefondan ise sormak istediğiniz her türlü soruyu sorabilirsiniz.

Biz bir kere daha Medyaurfa.Com ekibi olarak bizlere bu güzel yazılımı sunan Te Bilişim ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve kısa süre içerisinde Te Bilişim yazılımına geçiş yapacağımızı bildirmek istiyoruz.