Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, ÇKP’nin davetlisi olarak Çin’i ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları heyeti üyelerini Büyükelçilik konutunda kabul ederek, heyetin temasları hakkında bilgi aldı.

Güzel ve verimli ziyaretler oldu

Kendileri için güzel bir tecrübe olduğunu belirten AK Parti Gençlik Kollarının çeşitli illerden görevlendirdikleri gençler “Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilerek Çin'de bir takım ziyaretler ve toplantılar yaptık. Bu ziyaretler kapsamında Çin Dışişleri Bakanlığı ve Çin Komünist Parti Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelerek, iki ülke arasında kültürlerin nasıl kaynaşması ve gençlik teşkilatlarının nasıl yakınlaşması gerektiği konularında değerlendirmeler yaptık. Güzel ve verimli ziyaretler oldu. İnşallah İki ülke arasında Gençlik Kolları olarak güzel projelere imza atarız” dediler.

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy Turizm yılı kapanış galasına geliyor

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, Çin'de Türkiye Turizm Yılı kapanış galasının düzenleneceği Çin'in en prestijli sanat merkezi olan Ulusal Gösteri Sanatları Merkezini ziyaret ederek hazırlıkları yerinde inceledi.

Ulusal Gösteri Sanatları Merkezindeki hazırlıkları yerinde inceleyen Büyükelçi Emin Önen, Kasım ayı sonunda Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanımız Mehmet Ersoy'un katılımıyla düzenlenecek galada CSO da bir konser vereceğini söyledi.

Bank of China'nın üst düzey yöneticilerinden Büyükelçi Önen’e ziyaret

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, dünyanın en büyük bankalarından olan ve ülkemizde de faaliyet gösteren Bank of China'nın üst düzey yöneticilerini de Büyükelçilik konutunda kabul etti.

Bankacılık ile ilgili bilgilerin verildiği görüşmede; Türkiye ile işbirliği imkânları ve yatırım olanakları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükelçi Emin Önen, TÜSİAD ve Çin Sanayi Ekonomileri Federasyonu (CFIE)'nin düzenlediği BRICA İstanbul Summit (Kuşak ve Yol Sanayi ve Ticaret Birliği) İstanbul zirvesi konuşmalarını video mesaj ile gerçekleştirdi