27 Ağustos 2013 yılında 27 üreticiyle birlikte kurduğu Niğde Kırmızı Et Üreticileri birliğini, köy köy dolaşarak 310 üyeye ulaştıran Aliyye Yılmaz, Kadınlar Gününde, kadınlarla buluştu.

Niğde’de yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve kadınların istihdama kazandırılmasına katkı sağlayan Aliyye Yılmaz, Bor ilçesine bağlı Kemerhisar köyüne gitti.

Başkan Yılmaz, burada kadınlarla buluştu. Niğde kırsalına bağlı köyleri ziyaret eden Yılmaz, kadınlara karanfil dağıttı.

Başkan Yılmaz, kadınlar günü ile ilgili yaptığı açıklama da kadınların insanı dünyaya getiren, eğiten, yetiştiren ve topluma hazırlayan ilk öğretmen olduğunu söyledi. Yılmaz, Kadınların sadece evin içinin değil aynı zamanda iş ve toplumsal hayatı şekillendiren, düzene koyan ve varlıklar olduğunu da belirtti. 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde de kadınların büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirten Yılmaz ‘’Kadınlarımız, tarihteki istikbal ve istiklal savaşlarında daima ön saflarda yer almışlardır. Kadınlar, aynı zamanda Allah’ın birer emanetleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum’’ dedi.