Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Menderes Atilla da katıldı. Engelli vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Atilla, vatandaşlarla birlikte halay çekti. Engelli çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Atilla, çocuklara hediye verdi.

Burada bir açıklama yapan Başkan Atilla, bütün engellileri vatandaşların engelliler haftasını kutladı. Ceylanpınar Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarla birlikte olduklarını ifade eden Başkan Atilla, şunları söyledi: "Engelliler Haftası münasebetiyle Bedensel Engelliler Derneği tarafından bir program düzenlenmiş. Bizde programa iştirak ettik. Çok coşkulu bir program hazırlanmış. Engelli kardeşlerimizle buluştuk, beraber halay çektik. Kendileriyle hasbihal ediyoruz. Tüm engelli kardeşlerimin engelliler haftasını kutluyorum. Ceylanpınar Belediyesi olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkes başta dernek başkanımız İsmail Coşkunkan'a çok ediyorum."

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İsmail Coşkunkan da programa iştirak eden Başkan Atilla'ya teşekkür etti. Coşkunkan, "Engelliler haftası dolayısıyla Bedensel Engelliler Derneği olarak düzenlediğimiz programa belediye başkanımız Menderes Atilla iştirak etti. Kendisine davetimizi kırmayıp programımıza geldiği için ayrıca engellilere göstermiş olduğu hassasiyet ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.