24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerinin startı verildiği günden bu yana sahada gece gündüz çalışan ve seçimin önemini anlatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsalda vatandaşlara seçimin önemini anlatıyor.

Bölge Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilatıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Metin Baydilli, Karaköprü’ye bağlı, Gölpınar, Sancak, Kuşluca, Türkmen, Külaflı, Başören, Pınarbaşı, Akpınar, Kızlar, Şeyhzeliha, Yedikuyu, Büyük salkım, Cemal ve Akziyaret kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Haziran seçimleri için sahada vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve bu seçimin önemini, sadece bir Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi olmadığını anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“2 gün önce yapılan büyük mitingde bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımızı özellikle teşekkür ediyorum. Büyük bir coşku ile Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Halkımızın partimize olan inancı ve güveni bizi mutlu etti. Bugünde Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, İlçe Teşkilatımız ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte kırsal mahallelerimizi ziyaret ettik. Kırsalda vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bunun yanında vatandaşlarımıza bu seçimin ümmetin, mazlumların kurtuluş seçimi olduğunu ve Cumhurbaşkanımızı en güçlü şekilde yeniden seçmemiz gerektiğini, milletvekillerimizin tamamı meclise göndererek Şanlıurfa'yı güçlendirmemiz gerektiğini belirttik. Ben kırsaldaki vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde büyük bir oy patlaması yapacaklarını söyledi.

Vekil Cevheri, “Vatandaşlarımıza dokunmaya onlarla iletişim kurmaya devam ediyoruz.  Karaköprü ilçemizde belediye başkanımız İlçe Teşkilatımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla kırsal kesimdeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. 24 Haziran’da ülkemizin ve ümmetin geleceği belirlenecek, şer güçlerin üzerimize oynadıkları oyunları ve planları inşallah başlarına yıkılacaktır. Buradaki vatandaşlarımız bilinçli ve sağduyulu, yapılan şeylerin farkındalar. İnşallah Şanlıurfa olarak 24 Haziran gecesi en yüksek oyu alarak güçlü bir şekilde meclise gidecek ve hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise, Vatandaşların her şeyin farkında olduğunu 24 Haziran gecesi büyük bir zaferle ayrılacaklarını söyledi.