İlçeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Kartal Küme Evleri Mahallesi  sakinleri, uzun yıllar su sıkıntısını yaşadıklarını belirterek mahallelerine su kuyusu açılması için belediyeye başvurdu.

Mahallede çalışma başlatan ekipler, su kuyusunu açarak mahallelinin talebini karşıladı.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, yaptığı açıklamada  da, Kartal Küme Evleri Mahallesinin büyük bir mağduriyetin yaşandığını belirterek, "Burada yaşayan göçer vatandaşlarımız büyük bir su sıkıntısı yaşıyorlardı. Taleplerini belediyemize ilettiler. Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın girişimleri ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları neticesinde göçer vatandaşlarımız suya kavuşmuş oldu." dedi.

Mahalle sakini Mehmet Debe ise su kuyusunun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek "Sadece bizler susuzluktan kurtulmadık. Ayrıca yetiştirdiğimiz 3 bin baş hayvanımız da susuzluktan kurtulmuş oldu. Varlığın içinde yokluk yaşıyorduk. Ama bugün çok şükür suya kavuştuk." şeklinde konuştu. 

 Abdulkadir Elverir, uzun yıllardır mahallede su problemi yaşandığını, suya kavuştukları için mutlu olduklarını ifade etti.