Ceylanpınar Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Ceylanpınar için benim de bir fikrim var" projesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken proje hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, seçildiği ilk günden itibaren halk ile iç içe olduğunu ve vatandaşların huzuru ve daha güzel bir Ceylanpınar için çalıştıklarını söyledi.

Ceylanpınar Belediyesi olarak ilçeye yapmış oldukları hizmetlerde vatandaşların da fikirlerini almak istediklerini belirten Başkan Aksak, bu kapsamda "Ceylanpınar için benim de bir fikrim var" projesini hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Aksak, "İlçemizi daha da güzelleştirmek, aidiyet duygusunu pekiştirmek, halkın yaşam kalitesini ve konforunu yükseltmek amacıyla bu projeyi başlattık. İlk günden itibaren vatandaşlarımız projeye yoğun ilgi gösterdiler ve fikirlerini bizimle paylaşmaya devam ediyorlar" dedi.

Vatandaşların iletmiş olduğu fikirlerin toplanarak uygulanabilir projelerin hayata geçirileceğini vurgulayan Başkan Aksak, "Atalarımız bin bilsen bile bir bilene sor demişler. Biz de bu kapsamda projemizi başlattık ve güzel geri dönüşler aldık. Vatandaşlarımızdan gelen fikirleri topladıktan sonra bu fikirleri değerlendirmeye alacak ve uygulanabilir fikirleri hayata geçireceğiz." diye konuştu.