Çocukları ile birlikte güzel vakitler geçiren vatandaşlar, Şanlıurfa'da yeşil alanlara yönelik uygulamaları takdirle karşıladıklarını söylediler.

'Daha Yeşil Bir Şanlıurfa' sloganı ile şehir merkezinde mevcut yeşil alan miktarını 500 bin metrekare arttıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal alanlardan yararlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Osmanlı Mesire alanına ek yeşil alanlar ile Ahmet Yesevi'de yapımını tamamlayarak halkın hizmetine sunduğu Selahaddin-i Eyyübi parkının ardından GAP Vadisi 1. Etabını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanlara yönelik yaklaşışı ile halkın takdirini topluyor.

GAP VADİSİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Hafta sonunun güneşli olmasından yararlanan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunduğu ve içerisinde piknik alanı, yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma birimlerinin yer aldığı GAP Vadisi 1. Etabında yer alan Cumhuriyet Parkına akın etti.

Kış mevsimine rağmen güneşli geçen hafta sonunu değerlendirmek amacıyla parka geldiklerini belirten vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Vatandaşların refahı için çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise yapımı tamamlanan GAP Vadisi 1. Etabının ardından 2. Etap çalışmalarının başladığını dile getirdi.