Şanlıurfa'da kiralarını ödeyemedikleri için evden çıkarılan ve bir süre gardıropta yaşayan aileden baba Veysi Hurma, Haliliye Belediyesindeki işinde ilk mesaisini yaptı
- Hurma: 
- "İnsanın kendi işini yapabilmesi, evine alnının terini götürebilmesi çok güzel bir duygu"

Şanlıurfa'da kiralarını ödeyemedikleri için evden çıkarılan ve bir süre gardıropta yaşadıktan sonra otele yerleştirilen 5 kişilik aileden baba Veysi Hurma, Haliliye Belediyesi bünyesinde işe başladı.

Kent merkezindeki Atatürk Mahallesinde ikamet ettiği evden kirasını ödeyemediği için çıkarılan Veysi Hurma'nın (34) eşi Dilek (28), çocukları Türkan (5), Mustafa (7) ve Mehmet (12) ile gardıropta yaşamaya başlaması üzerine harekete geçen Haliliye Belediyesi aileye destek oldu.

Belediye bünyesinde, daha önce kaynakçılık olan mesleğini yapmaya başlayan Hurma, işe giriş işlemlerini heyecanla tamamladıktan sonra çalışma arkadaşlarıyla tanıştı.

İşlemleri geç tamamlandığı için akşam saatlerine kalmasına rağmen çalışmak isteyen Hurma, belediye deposundaki çöp konteynerlerinin kaynak işlerini yaptı. 

Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine destek olan başta Haliliye Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür etti.

Yaşadıkları olayın olumsuz etkisini kısa sürede unutmak istediğini belirten Hurma, "İşe başlamak çok iyi bir duygu. İnsanın kendi işini yapabilmesi evine alnının terini götürebilmesi çok güzel bir duygu." dedi. 

Şanlıurfa'da kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından çıkarılan 5 kişilik Hurma ailesi, bir süre elbise dolabında yaşamış, ardından yetkililer tarafından otele yerleştirilmişti. 

Şanlıurfa'da Bir Aile Evden Çıkarılınca Gardıroba Yerleşti Haberi İçin Tıklayın

BAKAN ÇELİK GARDIROPTA YAŞAYAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

GARDIROPA YERLEŞEN AİLEYE İŞ BULUNDU SIRA EVDE