Kırmızı siyahlı ekibin golü yeni transfer M. Sefa Gaye'den geldi.

TFF 3. ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kocaeli Kartepe'de sürdürdüğü birinci etap kampındaki ilk hazırlık maçında Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanırken, Karaköprü Belediyespor'un golünü yeni transfer M. Sefa Gaye kaydetti.

Karbel Karaköprü Belediyespor maça genç ağırlıklı bir kadroyla çıkarken, teknik direktör Mehmet Yozgatlı maç boyunca farklı futbolcular ve oyun anlayışları denedi. Karşılaşmada Karaköprü Belediyespor'un golü Avusturya'dan transfer edilen gurbetçi futbolcu M. Sefa Gaye'den geldi.

Maç sonunda konuşan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı iyi bir prova olduğunu belirterek, "Bu ilk kampımızda daha çok güç ve kondisyon yüklemesi oldu. Hazırlık maçıyla da futbolcularımızın durumunu görmek istedik. Güzel bir maç oldu futbolcularımı ve rakibi tebrik ediyorum. İnşallah ikinci etap kampımızda daha fazla hazırlık maçıyla lige hazır hale geleceğiz" dedi.

Karşılaşmayı Karaköprü Belediyespor 2. Başkanı Mithat Şaka ve yöneticiler Mustafa Kemal Polat ile Necati Topal da takip etti.