Karaköprü Belediyesi, Türkiye Çevre Koruma ve Ağaçlandırma Dergisi (TÜÇEV) ile birlikte fidan dikme etkinliği düzenledi.

Narlıkuyu mahallesinde düzenlenen etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkan Vekili Celal Şeker, Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, Başkan Yardımcısı Ali İhsan Çayan, Türkiye Çevre Koruma ve Ağaçlandırma Dergisi Genel Müdürü Ali Ekber Çelik, Birim Müdürleri ve davetliler katıldı.

Fidan dikme etkinliğinde konuşan TÜÇEV Genel Müdürü Ali Ekber Çelik, Türkiye Çevre Koruma ve Ağaçlandırma Dergisi olarak Türkiye’nin birçok ilinde ağaçlandırma çalışması yaptıklarını söyledi.

TÜÇEV Genel Müdürü Çelik  “Firmalarımız ve Belediyelerimizin öncülüğünde ağaç dikme etkinlikleri yapıyoruz.  Ağaç dikmek gönül işi. Ağaçlandırma Sosyal Sorumluluk projesi. Bugünde Karaköprü İlçemizde 500 adet fidanı toprakla buluşturduk. Burada emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkan Vekili Celal Şeker ise,“Karaköprü Belediyesi olarak yeşile her zaman önem veriyoruz.  Hadis-i Şerifte; “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz' sözüyle bugün TÜÇEV ile birlikte 500 adet Toros sedir fidanını toprakla buluşturduk” diye konuştu.

Başkan vekili Şeker, Karaköprü’de yeşile verdiği önemden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.