İlçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerini sürdürmeye devam eden Akçakale Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Akçakale İlçesinde ibadethanelerin ve kuran kurslarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Sevimli Kırsal Mahallesinde bulunan Sevimli Camisi ve Kuran Kursu için halı talep eden mahalle sakinlerinin bu talebi anında karşılık buldu. Yılın 12 ayı ilçede bulunan bütün ibadethanelere imkanlar dahilinde yardımlar devam ederken, özelikle Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte Akçakale Belediyesi Sosyal yardım işler müdürlüğü ekipleri kırsalda ve merkezde vatandaşların daha temiz ve rahat bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için geniş kapsamlı çalışmalar ve yardımlar başlattı.

Sevimli kırsal mahallesindeki halı yardımında konuşan Akçakale Belediyesi Meclis üyesi Şerif Bozkurt; "Bizim camimizin halıları eksikti başkanımızdan talep ettik. Allah razı olsun başkanımız bizi kırmadı ve mahallede bulunan camimizin ve kuran kursumuzun halı teminini sağladı. Mahalle sakinlerimiz mübarek ramazan ayında namazlarını daha temiz bir ortamda kılarlar inşallah. Ben sevimli mahallesi adına belediye başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Sevimli Mahalle sakini İsa Yeken ise; "Sevimli köyü adına Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ediyorum. Allah razı olsun inşallah Ramazanı kendi camimizde, temiz ortamda ve güzel bir şekilde idrak edeceğiz. Bizlere bu ortamı sağlayan Akçakale Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNKİ :