Şanlıurfa – Rabia Meydan’ın da iftar ve sahur saatleri arasında yapılan kör tadım testi etkinliklerinde, tüketiciler beğendikleri kola tadını keşfederken keyifli vakit geçirdiler.

Pepsi, 1970’li yıllardan beri tüm dünyada başarı ile gerçekleştirdiği ve pazarlama derslerine konu olan “Pepsi Kör Tadım Testi” aktivitelerini Türk tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’de 2016 yılında 18 şehirde 57 bin kişinin katılımıyla yapılan ve %59 ile Pepsi’nin kazandığı kör tadım testleri Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl “Adına Bakma Tadına Bak” sloganı ile Türkiye’de 18 şehirde 57 bin kişinin katılımıyla gn aerçekleşen “Pepsi Kör Tadım Testi”, bu yıl da tüketicilerle buluşuyor. 2016 yılında yüzde 59 ile kör tadım testinin kazananı olan Pepsi, bu yıl 55 farklı şehirde 250 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor. Şanlıurfa-Rabia Meydan’ında iftarve sahur arasında yapılan kör tadım testi etkinliklerinde, tüketiciler keyifli vakit geçirirken gerçek kola tatlarını keşfettiler.

PepsiCo Kıdemli Pazarlama Direktörü Evrim Şen ‘Pepsi olarak tüm Türkiye’yi kola tadını keşfetmeye çağırıyoruz ve kolalı içecekler kategorisine heyecan getirmeyi hedefliyoruz. Bunu yaparken de kör tadım testlerimizle herkesin eğlenceli anlar geçirmesini ve Pepsi ile yaşadıkları bu deneyimden güzel anılarla ayrılmasını amaçlıyoruz’ dedi.

Pepsi Kör Tadım Testleri’nde Pepsi ve diğer marka ürün noter denetiminde tamamen eşit koşullarda, adil bir şekilde, hiçbir yönlendirme olmadan tüketicilere tattırılıyor ve tüketiciler tadım testi sonucunda beğendikleri kola tadını kendileri keşfetmiş oluyor.