Kentin sosyal yaşamına katkı sağlıyor.

Her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan ve kentin sosyal yaşamına önemli katkı sağlayan Piazza Alışveriş Merkezi’nden vatandaşlar eğitim ya da sağlık alanına katkı sağlamasını istiyor.

Ziyaretçilerine eğlenceli dakikalar yaşattı.

Sık sık ünlü sanatçıları Şanlıurfa’ya getirerek, imza günü etkinlikleri düzenleyen Piazza, ziyaretçilerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Küçük, büyük ziyaretçilerin de uğrak mekanı olan Piazza’yı vatandaşlar, kentin eğitim alanına katkı sağlaması anlamında zayıf buldu.

Vatandaşlar eğitime katkı istiyor.

Aileleriyle birlikte özellikle de hafta sonları aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiklerini belirten vatandaşlar ‘’Piazza AVM, sonuçta ticari bir işletme, memleketimize hizmet veriyorlar ve para kazanıyorlar. Şimdiye kadar memleketimize eğitim ya da sağlık alanında bir yatırım yapmadılar. Memleketimize hiç bir katkıları olmuyor. Özellikle de Rönesans Eğitim Vaktı önemli hayır işlerinde bulunuyor. Başka illerde önemli eğitim yatırımları gerçekleştiriyorlar fakat kentimizdeki sosyal sorumluluk projelerinde de zayıflar. Bu konuda ilgilerini bekliyoruz.’’ Dediler.

Avrupa’nın en büyük 10’uncu şirketi.

Piazza AVM’leri bünyesinde barındıran Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu. Holdingin hedefi, dünyanın lider 10 müteahhitlik firması arasına girmek.

35 bin çalışanı var 

RÖNESANS, yine Holding ENR listesine göre, Türkiye'nin birinci, dünyanın 64'üncü müteahhitlik firması. 1993 yılında St. Petersburg'ta Erman Ilıcak tarafından kurulan şirketin 35 bin çalışanı var. Rönesans Holding, Rönesans İnşaat ile birlikte Rusya ve Türkiye'de gayrimenkul projeleri gerçekleştiriyor. 2013 itibarıyla 37 gayrimenkul projesi yürüten Rönesans Holding'in aktif büyüklüğü 12 milyar lira. 
 
 MEDYAURFA.COM