Ulusal ve uluslararası seçkin marka karması ile Şanlıurfalılara kaliteli ve keyifli alışveriş imkanı sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kentin en büyük AVM’si olarak 10 Ekim 2013 tarihinden bu yana ziyaretçilerini ağırlıyor.  Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazza, sunduğu hizmetler ile kısa sürede kentin çekim merkezi haline gelerek 4’üncü yılını da geride bıraktı. Birbirinden ünlü marka seçenekleri ile halkın her türlü ihtiyacına cevap veren Şanlıurfa Piazza AVM, kentin ticari hayatına da katkı sağladı.

Herkesin Buluşma Noktası Oldu

Alışveriş tutkunu Şanlıurfalıların değişmez adresi olan Piazza, sosyal ve sanatsal aktivitelerle de kent halkının buluşma noktası oldu. Özel film gösterimleri, imza günleri, mini konserler, resim sergileri gibi etkinliklerle kent halkını ünlü sanatçılarla buluşturan Piazza, bilimsel ve eğitimsel çalışmalarla da çocukların gönlünü kazandı.

Piazza, kentin tarihine ve kültürel dokusuna uygun mimari yapısı, geniş koridorları ve nezih sosyal alanları ile Şanlıurfalılara, keyifli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunmaya devam ediyor.